DESPRE NOI

Xenia Web Design vă oferă servicii pentru producerea unei game diversificate de site-uri web: site-uri de prezentare societăți comerciale, magazine virtuale, bloguri, cataloage, reviste, etc. pentru companii de mărime mică și medie sau persoane fizice.

Punem multă pasiune și dăruire în ceea ce facem pentru a realiza site-uri dinamice și atractive. Creăm design-uri individuale sau putem modifica design-uri deja existente. De la început și până la sfârșit, ținem legătura extrem de strâns cu partenerii noștri pentru a pune în operă în modul cel mai fidel viziunea acestora. Nu în ultimul rând, ținem cont de încadrarea în buget și încercăm să maximizăm rezultatele.

Fiecare nou site pe care îl creăm este pentru noi nu doar o carte de vizită sau o nouă pagina în portofoliul nostru. De fiecare site pe care îl realizăm ne legăm sufletește. Tocmai de aceea ne dorim la fel de mult ca partenerii noștri să fim mândri de fiecare nouă implementare. Așa încât facem și refacem layout-ul până când site-ul are imaginea cea mai reușită și transmite mesajul adecvat.


Alocăm timp ințelegerii obiectivelor partenerilor noștri și ale audienței lor target. Prin intermediul site-urilor noastre propunem realizarea acordului dintre aceste obiective precum și o experiența digitală eficientă și plăcută.


Sute de fonturi, mii de imagini, zeci de geometrii și nesfârșite modalități de combinare... Suntem fascinați de posibilitățile nelimitate ale web-ului precum și de capacitatea acestuia de a remodela lumea afacerilor. Învățăm permanent pentru a fi la curent cu ultimele tehnologii web și tendințe în materie de design. Ne dorim să dăm viață unor site-uri remarcabile.